Appartement huren: niet meer beschikbaar Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wonen in het gezellige Amsterdam-West en niet bang om je handjes uit de mouwen te steken?
Zoek niet verder wij hebben een ideaal klus appartement van ca. 55 m² met tal van mogelijkheden in de verkoop, op 10 minuten afstand van het Westerpark, de Hallen en de Jordaan.

INDELING:
Bel etage: Entree, hal, separaat toilet.
Lichte woonkamer, slaapkamer gelegen aan de achtergevel, dichte keuken met toegang tot het balkon gelegen op het oosten en tweede slaapkamer voorzien van een doucheruimte.

OMGEVING:
Het appartement is centraal gelegen binnen de ring van Amsterdam in het populaire stadsdeel De Baarsjes. Door de op-en afritten van de A10 en de vele openbaar vervoersmogelijkheden is heel Amsterdam en de omgeving makkelijk te bereiken. Voor rust, ruimte, recreatie biedt het nabij gelegen Erasmuspark ontspanning voor jong en oud. Leuke hotspots in de omgeving zijn er genoeg! Bijvoorbeeld het hippe Koala Republic met de lekkerste healthy hapjes en shakes, Razmaztaz op het Hugo de Grootplein voor lekkere mezzes, Morgan and Mees met een fantastisch terras aan de binnentuinen, écht een verstopt pareltje. Bagels en Beans ligt schuin aan de overkant. Voor de dagelijkse boodschappen zitten Dirk van de Broek en Albert Heijn op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1934

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Geuzenhofbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart