Appartement huren: niet meer beschikbaar Daguerrestraat in Amsterdam

  • 103 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Centraal gelegen gerenoveerd 3-kamerappartement op IJburg

Dit zonnige appartement op de 3e etage is gelegen aan de Daguerrestraat 27 op de hoek van de IJburglaan welke rechtsreeks verbonden is met de uitvalsweg A10. Vlakbij is de halte van de IJtram die u in circa 15 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt.

Indeling: entree, ruime lichte woonkamer met semi open keuken (voorzien van oven, kookplaat en afzuigkap), twee slaapkamers , badkamer met douche, ligbad en wastafel, separaat toilet. Tevens is er een Loggia (inpandig balkon) plus een aparte berging voor de wasmachine en droger.

*** Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement omdat deze woning zal worden gerenoveerd. De woning zal na renovatie beschikken over een nieuwe keuken, vernieuwde badkamer en een nieuwe vloer. Aan de foto's kunnen geen rechten worden ontleend***

Huurprijs inclusief parkeren in de ondergelegen parkeergarage.
Beschikbaar: Per 11-05-2020

Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingredienten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de geven van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Haveneiland Noordwest
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart