Appartement huren: niet meer beschikbaar Transvaalkade in Amsterdam

  • 58 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR: APPARTEMENT VAN CA 60 M2 MET 1 SLAAPKAMER EN EEN TUIN VOOR €1600 INCLUSIEF. DEZE WONING IS GELEGEN IN Amsterdam-Oost aan het water. Hier komt u helemaal tot rust maar bevind u zich toch dichtbij het centrum van Amsterdam. Ideaal voor een koppel of expats!

INDELING: Via de voordeur komt u binnen in de hal. Deze hal brengt brengt u in een ruime warm ingerichte woonkamer. Deze woning heeft een keuken welke van alle gemakken is voorzien. Er bevind zich 1 ruime slaapkamer , woonkamer, een badkamer en een tuin. Via de woonkamer kunt u gemakkelijk de tuin in.

LIGGING: De woning is zeer centraal gelegen in Amsterdam-Oost . Tal van winkels en mooie restaurants op loopafstand. Er zijn diverse uitvalswegen zoals de A10 richting de Zuidas en Schiphol.

BIJZONDERHEDEN: - Huurprijs inclusief - 1 Slaapkamer - Aan het water - Transvaalkade - 1 maand borg - Per direct beschikbaar - Volledig gemeubileerd

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Transvaalbuurt Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart