Apartment for rent: no longer available Ardennenlaan in Amsterdam

  • 100 m2
  • 3 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Luxe en ruim 3-kamer appartement op de achtste verdieping van de slotertoren met prachtig uitzicht. Het appartement is gelegen aan tramlijn 2. Centrum Amsterdam is daarom gemakkelijk en binnen 10 minuten bereikbaar.Ring Amsterdam is op een steenworp afstand. Het complex is gelegen te midden van het gezellige en zeer complete winkelcentrum van Nieuw Sloten. Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden en is voorzien van alle gemakken. De inrichting is modern. De royale z-vormige woonkamer grenst aan een terras op
het zuidwesten. De keuken is voorzien van alle apparatuur. De badkamer beschikt over een bad en een aparte douche.De ruime hoofdslaapkamer beschikt over een tweepersoons bed en heeft veel kastruimte.De logeerkamer biedt slaapmogelijkheid voor 2 personen en kan tevens als werkkamer gebruikt worden.Het appartement beschikt over een ruime berging en een prive parkeerplaats in de onderbouw.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Belgi�plein e.o.
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map