Apartment for rent: no longer available Staverdenplein in Amsterdam

  • 100 m2
  • 4 rooms
  • 06 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim, licht en zonnig dubbel benedenhuis met veel buitenmogelijkheden. Dit huis beschikt namelijk over een ruime tuin (gelegen op het Westen) en twee balkons. Deze woning heeft daarbij 3 goed bemeten slaapkamers en een ruime lichte woonkamer. De woning is gelegen in een parkachtige omgeving dus aan natuur komt u niets tekort!

De woning ligt aan een rustige weg in Amsterdam Zuidoost. Dit is een rustige, kindvriendelijke woonomgeving met veel groen, voetbalvelden en speeltuinen. Daarnaast is het ook centraal gelegen. Een kinderopvang en diverse scholen vindt u al op loopafstand. Daarnaast ligt de supermarkt, ziekenhuis en diverse restaurantjes ook in de buurt. Binnen 15 minuten bevindt u zich in het centrum van Amsterdam. Het openbaar vervoer ligt dichtbij de woning en de snelweg is vlot bereikbaar.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping via de centrale hal:
Hal, 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, ruime en lichte woonkamer welke toegang geeft tot het balkon aan de achterzijde, keuken en eetkamer welke toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde, via de trap in de woonkamer komt u op de begane grond.
Begane grond: hal welke toegang geeft tot de tuin en 3e slaapkamer.

Extra:
- gemeubileerd (ongemeubileerd in overleg eventueel ook mogelijk)
- 3 ruime slaapkamers
- achtertuin gelegen op het Westen
- 2 balkons
- gratis parkeren
- totaal 100m2

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Gein Zuidwest
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map