Apartment for rent: no longer available Coppelstockstraat in Amsterdam

  • 50 m2
  • 3 rooms
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Fantastisch wonen in een volledig gemeubileerd appartement met twee slaapkamers, badkamer, toilet, moderne keuken en fraai balkon van 5 meter breed, met aparte berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een aparte berging in de kelder van het complex. Goede ligging in een populair deel van Bos en Lommer.

INDELING
De royale woonkamer beschikt over dubbele openslaande deuren naar het balkon voorzien van bergkast. Aangrenzend ligt een moderne dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, 4 pits gasfornuis en een koelkast. Ook de wasmachine aansluiting vind je in de keuken en een toegangsdeur naar het balkon.
Vanuit de centrale hal toegang tot de badkamer voorzien van lichte tegels en over een douche, wastafel en een toilet. En toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde. De woning beschikt over enkele inbouwkasten en een aparte berging in de kelder van complex.

LOCATIE
Bos & Lommer is populair. Het is hier rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij. Op de Jan van Galenstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en de Jan Evertsenstraat met leuke winkels en koffietentjes is dichtbij. Een rondje hardlopen of picknicken kan om de hoek in het Erasmuspark en ook het Westerpark ligt op een paar minuten fietsafstand, De Jordaan en Frederik Hendrikbuurt zijn eveneens snel bereikt. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 12 en 14 en bus 18 en 752.

KENMERKEN:
- Turn key en gemeubileerd appartement
- 49 m2, met 2 slaapkamers
- Ruim balkon aan de achterzijde
- Aparte berging in de onderbouw van het complex.
- Direct beschikbaar
- Gemeubileerd
- Exclusief gas, water, licht en gemeentelijke belastingen
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur
- Niet roken, geen huisdieren
- Geen studenten/woningdelers
- Beschikbaar in overleg

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Landlust Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map