Apartment for rent: no longer available Zocherstraat in Amsterdam

  • 70 m2
  • 3 rooms
  • 07 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en twee badkamers en balkon én Frans balkon, gelegen op een rustige locatie om de hoek van Het Vondelpark.
Ook zeer geschikt voor 2 delende bewoners of familie.
Maximaal bij delen 2 personen.

Op de derde verdieping arriveert u in de hal met rechts toegang tot de royale woonkamer met open keuken met diverse apparatuur. De woonkamer is heerlijk licht vanwege drie grote ramen en een Frans balkon. Er is royale ruimte voor een loungehoek, eethoek en een werkhoek. Vanuit de hal zijn ook beide badkamers, het toilet en de eerste slaapkamer met toegang tot het balkon te bereiken. De badkamer met bad geeft toegang tot de tweede slaapkamer aan de achterzijde.
Door de gehele woning ligt een fraaie lamel parketvloer en zijn alle kozijnen voorzien van dubbel glas.

Foto's meubilering is van huurders.

OMGEVING
De Zocherstraat is een rustig en karakteristiek straatje dat de Overtoom met de Amstelveenseweg verbindt. De ligging van de woning combineert de groene oase van rust van het Vondelpark met het bruisende van Oud West. Op loopafstand vindt u diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, scholen, cafés, terrassen, sportscholen en restaurants. In het naastgelegen Vondelpark kunt u heerlijk wandelen, hardlopen of fietsen. De bereikbaarheid is perfect. Met de auto bent u binnen 2 minuten op de ringweg A-10. Tram en Bus vertrekken om de hoek en met de fiets bent u binnen 5 minuten op het Leidse- of Museumplein. Een rit met de auto of openbaar vervoer naar Schiphol duurt maar 15 minuten.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Vondelparkbuurt West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map