Apartment for rent: no longer available Zocherstraat in Amsterdam

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 07 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Heerlijk wonen in dit appartement met 2 slaapkamers.

Dat is nu mogelijk met dit prachtige ruime lichte appartement van 70 m² aan de rand van het Vondelpark. Hier beleef je alle vier seizoenen tijdens je ochtend rondje in het park. Het Vondelpark is een groene oase van rust, maar ook een stadstuin vol vertier en het bekende blauwe theehuisje waar je heerlijk in de zon kunt genieten van je koffie of drankje. Vanuit deze woning beleef je Amsterdam op een unieke manier.
De zitkamer aan de voorkant oogt spectaculair ruim en licht dankzij de grote raampartijen met erachter de keuken. Aan de achterzijde is een ruime tuin.
De woning is gestoffeerd.
INDELING:
woonlaag begane grond
Entree, ruime lichte woonkamer met aparte keuken erachter twee ruime slaapkamers en 1 badkamer met douche, Apart toilet op de gang.
Een badkamer is douche met wasbak toegang vanuit de gang. gang kast met een aansluiting voor wasmachine droger.
Aan de achterzijde bevindt zich de ruime tuin,

LOCATIE:
De Zocherstraat is een rustige zijstraat van de Amstelveenseweg en de populaire Overtoom. Er is alleen bestemmingsverkeer. De ligging aan het Vondelpark tussen het bruisende Oud-West en het chique Oud-Zuid maakt de locatie extra interessant. Er zijn talloze winkels, cafés en restaurants in elke prijsklassen. Alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt ligt eveneens vlakbij: de Jordaan, het Leidseplein, het Museumplein, de PC Hooftstraat.
De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend. De ring A-10 ligt om de hoek. Het openbaar vervoer is fantastisch: er rijden diverse trams en (nacht) bussen. Treinstation Amsterdam Lelylaan is vijf minuten fietsen. De reis naar Schiphol duurt met het openbaar vervoer maar 20 minuten.

BIJZONDERHEDEN:
- Ligging aan de rand van het Vondelpark
- Eigen tuin
*geschikt voor maximaal 2 delers

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Vondelparkbuurt West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map