Appartement huren: niet meer beschikbaar J.J. Cremerstraat in Amsterdam

  • 75 m2
  • 4 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
MAXIMAAL 2 WERKENDE DELERS
Wij bieden deze leuke gemeubileerde woning aan met 2 slaapkamers en een studeerkamer. De woning is gelegen in Oud West bij het Cremerplein. Het Vondelpark, de Kinkerstraat en de Overtoom zijn op loopafstand.

INDELING
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de tweede etage. De woning heeft een woonkamer en volledig uitgeruste keuken. Er zijn twee slaapkamers, een studeerkamer en een badkamer.Aan de achterzijde is een balkon.
Een leuke woning op een fantastische locatie!

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

*ENGLISH*
THE APARTMENT IS SUITABLE FOR MAXIMUM 2 PERSONS SHARING!
We offer this furnished apartment with two bedrooms and a study in Old West. The Vondelpark, Overtoom and Kinkerstraat are at walking distance. The public transport is excellent.

LAYOUT
Through the communal staircase you reach the entrance on the first floor. The living room is located at the front. The kitchen is fully equipped. There are two bedrooms, a study and a bathroom. At the back there is a nice balcony.
A very nice apartment in a great location!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Cremerbuurt West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart