Apartment for rent: no longer available Marskramerstraat in Amsterdam

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 08 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

We hebben weer een heerlijk appartement gelegen op de bovenste verdieping van een rustig appartementen complex. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een heerlijke badkamer. In de avond kunt u heerlijk relaxen op het ruime en zonnige balkon, welke toegankelijk is vanuit de woonkamer. Op de begane grond treft u nog een handige fietsenberging. Het appartement is gelegen in Tuindorp-Oostzaan, dorps wonen in een gezellige volkswijk. Alle praktische zaken zijn op geringe afstand te vinden: winkelcentrum Molenwijk en winkelcentrum Boven 't IJ voorzien in alle behoeften. En voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht op het Zonneplein, wat op loopafstand te vinden is.

Tuindorp-Oostzaan is gelegen in Amsterdam Noord en nagenoeg tegen het natuurgebied 't Twiske aan. Voor entertainment kunt u prima terecht op het dichtbij gelegen NDSM-terrein, met tal van hotspots (o.a. de IJ-kantine, Cafe Noorderlicht of eet een alom geprezen biefstuk bij Loetje aan 't IJ). Toch de grote stad in? Dat kan gemakkelijk via het pontje over 't IJ, of met de bus of Noord/Zuidlijn. Bij het appartement kunt u gratis parkeren voor de deur.

Indeling: via de lift of trappenhuis naar de tweede (bovenste) verdieping
Entree, hal, 2 ruime slaapkamers voorzijde, wasruimte met wasmachine en droger, apart toilet, moderne badkamer v.v. riant ligbad, aparte douche en dubbele wastafel, goed bemeten woonkamer met toegang naar het zonnige balkon, moderne open keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur).

Extra:
- gemeubileerd
- 2 ruime slaapkamers
- aparte berging
- zonnig terras
- vrij parkeren
- totaal 85m2

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Circus/Kermisbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map