Appartement huren: niet meer beschikbaar Marskramerstraat in Amsterdam

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 29 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

We hebben weer een heerlijk appartement gelegen op de bovenste verdieping van een rustig appartementen complex. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een heerlijke badkamer. In de avond kunt u heerlijk relaxen op het ruime en zonnige balkon, welke toegankelijk is vanuit de woonkamer. Op de begane grond treft u nog een handige fietsenberging. Het appartement is gelegen in Tuindorp-Oostzaan, dorps wonen in een gezellige volkswijk. Alle praktische zaken zijn op geringe afstand te vinden: winkelcentrum Molenwijk en winkelcentrum Boven 't IJ voorzien in alle behoeften. En voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht op het Zonneplein, wat op loopafstand te vinden is.

Tuindorp-Oostzaan is gelegen in Amsterdam Noord en nagenoeg tegen het natuurgebied 't Twiske aan. Voor entertainment kunt u prima terecht op het dichtbij gelegen NDSM-terrein, met tal van hotspots (o.a. de IJ-kantine, Cafe Noorderlicht of eet een alom geprezen biefstuk bij Loetje aan 't IJ). Toch de grote stad in? Dat kan gemakkelijk via het pontje over 't IJ, of met de bus of Noord/Zuidlijn. Bij het appartement kunt u gratis parkeren voor de deur.

Indeling: via de lift of trappenhuis naar de tweede (bovenste) verdieping
Entree, hal, 2 ruime slaapkamers voorzijde, wasruimte met wasmachine en droger, apart toilet, moderne badkamer v.v. riant ligbad, aparte douche en dubbele wastafel, goed bemeten woonkamer met toegang naar het zonnige balkon, moderne open keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur).

Extra:
- gemeubileerd
- 2 ruime slaapkamers
- aparte berging
- zonnig terras
- vrij parkeren
- totaal 85m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Circus/Kermisbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart