Appartement huren: niet meer beschikbaar Leliegracht in Amsterdam

  • 90 m2
  • 2 kamers
  • 11 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Aan de prachtige Leliegracht bieden we dit lichte appartement met 2 slaapkamers aan. De Leliegracht ligt tussen de Herengracht en de Prinsengracht. De Noordermarkt, de gezellige Haarlemmerstraat en de Negen Straatjes liggen op loopafstand met veel restaurants en winkels. Het openbaar vervoer is uitstekend en het Centraal Station ligt op korte afstand.
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de eerste etage. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met uitzicht op de gracht en ook de Westertoren is te zien. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Een slaapkamer met een eénpersoonsbed. Aan de achterzijde de badkamer met ligbad en inloopdouche. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoons bed.
Een sfeervol appartement op een fantastische locatie!

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Leliegracht e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart