Appartement huren: niet meer beschikbaar Postjeskade in Amsterdam

  • 62 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een rustige locatie in Amsterdam West aan het water bieden we dit appartement aan op de tweede verdieping met twee slaapkamers. De woning is sfeervol ingericht met veel lichtinval.
Het appartement ligt aan de Postjeskade en het centrum van Amsterdam is in korte tijd te bereiken. In Oud West zijn veel leuke winkels en restaurants te vinden. Het openbaar vervoer is uitstekend met tram en busverbindingen om de hoek.

INDELING
Entree op de tweede verdieping. Via de hal is de badkamer met douche en de aparte wc te bereiken. Aan de voorzijde ligt de eerste slaapkamer met een kast en een tweepersoonsbed. De kamer heeft uizicht op de kade en het park . Tevens aan de voorzijde de lichte woonkamer met uitzicht over het water.
De keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van een gasfornuis, afwasmachine en ijskast en een terrazzo tafel. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer te vinden die via schuifdeuren met de woonkamer is verbonden. Het balkon is een oase van rust en groen en een plek om het hele jaar van het weer te genieten.
Een heerlijk appartement op een centrale locatie!

*ENGLISH*
On a quiet location in Amsterdam West on the waterfront we offer this apartment on the second floor with two bedrooms. The house is tastefully decorated and there is plenty of light.
The apartment is located on the Postjeskade and the center of Amsterdam can be reached in a short time. In Old West are many nice shops and restaurants. Public transport is excellent with tram and bus connections around the corner.

LAYOUT
Entrance on the second floor. Through the hall you can reach the bathroom with shower and separate toilet. At the front is the first bedroom with a closet and a double bed. The room has a view on the water and the park. Also on the front side the bright living room overlooking the canal.
The kitchen has plenty of closet space and is equipped with a gas stove, dishwasher and refrigerator and a terrazzo table. At the rear is the second bedroom which is connected to the living room through sliding doors. The balcony is an oasis of tranquility and greenery and a place to enjoy the weather all year round.
A lovely apartment in a central location!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Postjeskade e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart