Appartement huren: Osdorpplein in Amsterdam

  • 70 m2
  • 2 kamers
  • 08 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Fantastisch nieuwbouw 1 slaapkamer appartement op het Osdorpplein van alle gemakken voorzien. Het appartement met vloerverwarming heeft een lift, ruime woonkamer, 1 slaapkamer, apart toilet, aparte wasruimte, badkamer met douche, berging , fietsenstalling, en open keuken met apparatuur. De vloer is tegels met een hout look niet van echt te onderscheiden inclusief vloer verwarming. Het is gebouwd met de hoogste energie label eisen en heeft ook Zonnepanelen.
Het Osdorpplein is voorzin van diverse moderne winkels waaronder ook de Hema en bijvoorbeeld H&M, tevens ook alle bekende supermarkten zijn op loopafstand. Een maal per week is er ook Markt. De Sloterlas waar u heerlijk kan wandelen, fietsen of joggen ligt op 3 minuten lopen. Ook sportschool en zwembad is vlakbij.
Tram en busverbindingen al binnen 100 meter.

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld op basis van de gegevens die de verhuurder ons heeft verstrekt. Daarom kunnen wij geen garanties geven, noch kunnen wij op enigerlei wijze enige aansprakelijkheid aanvaarden voor deze informatie. Alle afmetingen zijn indicatief en Allround Housing aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart