Appartement huren: niet meer beschikbaar Singel in Amsterdam

  • 165 m2
  • 5 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Altijd al willen wonen in een monumentaal pand met geschiedenis? Dit unieke object met twee slaapkamers en twee badkamers is nu beschikbaar. De woning is gelegen aan de SIngel in het centrum van Amsterdam. De Jordaan met leuke winkels en restaurants ligt op loopafstand evenals het Centraal Station.
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis.
De woning is geheel gerenoveerd en opgeknapt. Entree op de tweede etage. Hier is een leuk terras om te genieten van de zon. De hal geeft toegang tot de open keuken die van alle gemakken is voorzien.
De woonkamer ligt aan de voorzijde met een prachtig uitzicht over de gracht en de Koepelkerk aan de overkant. In de hal is een tweede badkamer gerealiseerd met een douche en wastafel. Er is een separaat toilet. De interne trap leidt naar de slaapverdieping met aan de voorzijde een ruime slaapkamer. Deze kamer was voorheen in gebruik als het atelier van de kunstschilder Eugène Brands. In het midden van deze verdieping is de ruime marmeren badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer en toegang tot het dakterras.
Dit is een uniek appartement op een fantastische locatie!

ENGLISH

Always wanted to live in a monumental building with a lot of history? This unique object with two bedrooms and two bathrooms is now available. The property is located on the SIngel in the centre of Amsterdam. The Jordaan with great shops and restaurants is within walking distance as well as the Central Station.
Entrance through the common staircase on the second floor.
The property has been completely renovated and refurbished. On this floor you find a nice terrace to enjoy the sun. The hall gives access to the open kitchen with all modern conveniences. There is a separate toilet.
The living room is at the front with a beautiful view over the canal and the Koepelkerk across the street. In the hallway there is a second bathroom with a shower and sink. The internal staircase leads to the bedroom floor with a spacious bedroom at the front. This room was previously used as the studio of the famous painter Eugène Brands. In the middle of this floor is the spacious marble bathroom with a bathtub, toilet and sink. At the rear the second bedroom and access to the roof terrace.
This is a unique apartment in a fantastic location!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Langestraat e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart