Appartement huren: niet meer beschikbaar Buyskade in Amsterdam

  • 54 m2
  • 2 kamers
  • 02 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 november komt deze UNIEK gestoffeerde woning (BG) aan de Buyskade 142 in Amsterdam op TOP locatie beschikbaar voor de verhuur!

RUSTIG & VRIJ wonen met de stad aan je voeten en uitzicht op de Kostverlorenvaart, dat is wonen in de hippe Staatsliedenbuurt in Amsterdam, in deze eigentijdse moderne ongemeubileerde maar wel gestoffeerde woning. Je woont hier namelijk lekker centraal in Amsterdam en dus overal dichtbij.

De Buyskade is zeer gunstig gelegen, direct nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald en vergunning).
Het appartement is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en natuurlijk de fiets. Via de Haarlemmerweg ben je zo op de ring A10, waardoor de rest van Amsterdam en andere omliggende steden goed en snel bereikbaar zijn.

Begane Grond:
De leefruimte is bijzonder en verdeeld over een woongedeelte op de begane grond én keuken- en slaapgedeelte een halve verdieping hoger gelegen, wat een prettige ruimtelijke sfeer creëert. Alle woonfuncties, keuken, eethoek, zithoek en slaapkamer bevinden zich in één ruimte. De grote hoge ramen maken van dit appartement een fijne plek en hierdoor voelt het appartement veel ruimer. De woning is volledig gestoffeerd en voorzien van een prachtige onbewerkte houten vloer en fijne verduisterende gordijnen en tevens is op de begane grond een hele wand voorzien van een strakke en praktische inbouwkast.

1e verdieping:
Via de open trap kom je op de 1e verdieping waar zich de half open keuken bevindt met onder andere een kleine vaatwasser. Er is voldoende plek om een eethoek naast de keuken te creëren. Tevens bevindt zich hier ook de (open) slaapkamer, deze is niet afgesloten maar biedt wel genoeg privacy.

Badkamer:
In de moderne badkamer bevindt zich een douche en toilet en daar is ook de wasmachineaansluiting aanwezig.

Omgeving:
Gelegen in de populaire Amsterdamse Staatsliedenbuurt in stadsdeel West, tegen de Jordaan aan. Het appartement is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en natuurlijk de fiets. Via de Haarlemmerweg ben je zo op de ring A10, waardoor de rest van Amsterdam en andere omliggende steden goed en snel bereikbaar zijn. Ook de winkels, restaurants, sportscholen, cafés en andere voorzieningen zijn op loop of fietsafstand.
10 minuten fietsen: Leidseplein, Vondelpark, Amsterdam CS, De Negen Straatjes · 10 minuten lopen: Jordaan, Westerpark, Van Limburg Stirumplein · 5 minuten rijden: A10 west via Jan van Galenstraat of Haarlemmerweg · 5 minuten lopen: winkels en scholen in de buurt.

Bijzonderheden:
- Huurprijs per maand € 1.550,- EXCLUSIEF alle gebruikerslasten;
- Waarborgsom van 2 maanden huur (eenmalig);
- Exclusief gas/water/elektra/internet/meubels;
- Minimum inkomen € 3.000,- netto per maand;
- Woonoppervlakte circa 54 m2;
- Huurtermijn van minimaal 1 jaar;
- Houten vloer (onbewerkt);
- Vaatwasser, magnetron aanwezig;
- Geen huisdieren en roken in het appartement is niet toegestaan;
- Inschrijven is mogelijk op het adres;
- Parkeervergunning is op eigen kosten aan te vragen bij de gemeente Amsterdam.

Bij interesse, graag mailen: info@nuwoonruimte.nl T.a.v. Miranda Jellinghaus met een korte omschrijving omtrent je werksituatie, inkomen, huurperiode en alles wat je meer van belang acht om deze woning te verkrijgen. Bij grote voorkeur een link naar je LinkedIn profiel.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Buyskade e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart