Appartement huren: niet meer beschikbaar Inzet in Amsterdam

  • 60 m2
  • 3 kamers
  • 29 Per direct
  • 13 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Bij ons net nieuw in de verhuur; een heerlijk en gemeubileerd 3-kamerappartement, gelegen op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over 2 goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde en een fraaie nieuwe open keuken en een interne berging. Het ruime balkon is aan de voorzijde gelegen met uitzicht over de straat.

Locatie
In de nabije omgeving van het appartement tref je diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen aan, zoals het winkelcentrum Dukaat (Pieter Calandlaan), de winkels aan Tussen Meer en winkelcentrum Osdorpplein. Wil je liever naar hartje centrum, met de tram (1 of 17) ben je daar al binnen 20 minuutjes, waarvan je de halte op loopafstand aantreft.

Tevens vind je diverse bushaltes in de buurt hetgeen het bereiken van Schiphol, Sloterdijk, CS, etc. vergemakkelijkt. Reis je liever per auto, dan bereik je al binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en de A10. Voor de deur is er een blauwe parkeerzone, parkeren is middels een vergunning mogelijk voor bewoners.

Indeling:
hal, woonkamer met moderne open keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), balkon (Westen) voorzijde, interne berging, twee ruime slaapkamers achterzijde, badkamer v.v. douche, wastafel en toilet

Extra:
- gemeubileerd
- 2 ruime slaapkamers
- balkon
- vrij parkeren
- totaal 60m2

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Calandlaan/Lelylaan
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart