Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Baerlestraat in Amsterdam

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 05 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Schitterend gestoffeerd 2-kamer appartement (ca. 55m²) met uitzicht op het Museumplein. Gelegen in het Museumkwartier. Beschikbaar per 1 Juni. Huurprijs €1.650,00 p/mnd.

Locatie:
De woning is gelegen in een van de mooiste straten van Oud Zuid (Museumkwartier) en is uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer (diverse tram- en bushaltes aan de Van Baerlestraat, de Lairessestraat en het Museumplein). In de directe omgeving vindt u een grote variëteit aan luxe winkels, fijne lunchgelegenheden en goede restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Museumplein of in het nabijgelegen winkelgebied van de Cornelis Schuytstraat. Voor de dagelijkse ontspanning kunt u terecht in het op steenworp afstand gelegen Vondelpark. De British School en International School zijn nabij gelegen.

De indeling is als volgt;

Entree, gemeenschappelijk trappenhuis, toegangsdeur op de derde verdieping.

Indeling derde verdieping
Hal, toilet met fonteintje. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een half open keuken v.v. diverse inbouw apparatuur zoals een een inductiekookplaat, combi/magnetron, koelkast en vriezer en vaarwasser. Met uitzicht op het Museumplein en het Rijksmuseum. Slaapkamer met aangrenzend de ruime badkamer v.v. een inloop douche, wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Door het gehele woning is een neutrale vloer gelegen en de wanden zijn gestuukt.

Details

- Gestoffeerd opgeleverd;
- Huurovereenkomst B, maximaal 24 maanden
- Beschikbaar per 1 Juni
- Waarborgsom 1 maand;
- Geen woningdelers of studenten;
- Maximaal 2 personen;
- Gerenoveerd in 2020
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder:
- Inkomenseis: minimaal 3 keer de maand huur bruto.

Huurprijs €1.650,- exclusief gas/water/elektra, tv, internet, gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur. Servicekosten €20,00.

Kortom, bent u op zoek naar een appartement die u direct kan betrekken? Waarbij het slechts een kwestie is van verhuizen? Wij leiden u graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Concertgebouwbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart