Appartement huren: niet meer beschikbaar Dijkgraafplein in Amsterdam

  • 92 m2
  • 4 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

PER DIRECT BESCHIKBAAR EN OOK VOOR DELERS MET EEN MAXIMUM VAN 2 PERSONEN.

Heerlijk licht, ruim en luxe 4 kamer appartement gelegen vijfde en zesde verdieping in een iconisch monumentaal complex, heeft een ruime buiten op het zonnige westen en een fantastisch uitzicht.

Op deze heerlijk rustige locatie, heeft u het woongenot dat in de binnenstad niet meer te vinden is voor een normale prijs. Deze 100+m2 woongenot is dat wel. Beneden een grote supermarkt en een verscheidenheid aan buurtwinkels, voor meer aanbod loopt u met enkel minuten naar de Tussen Meer en even verder is het bijna volledig vernieuwde Osdorpplein gelegen. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en brengt u in no-time waar u wilt zijn, uw auto voor de deur is hier ook goed mogelijk.

Indeling: Entree met lift naar de berging en de etages. Op de 6e etage heeft u de voordeur en komt u binnen in de hal met toilet, meterkast en riante woonkamer met ruim balkon en half open keuken. Het uitzicht vanaf het balkon is geweldig. De moderne keuken beschikt over de nodige luxe en nagenoeg alle wenselijke apparatuur, waaronder een vaatwasser, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap.

Met de interne trap bereikt u de 5e verdieping met drie riante (slaap)kamers. De moderne badkamer is voorzien van douche, tweede toilet, wastafel met ondermeubel en spiegel.

Door het gehele appartement ligt een keurige vloer.

Hier heeft u tevens volledig de beschikking over de berging in de onderbouw.

Minimale huurperiode is 1 jaar, waarna het contract voor onbepaalde tijd doorloopt.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle vermelde maten en oppervlakken zijn indicatief. Huurder heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Ten aanzien van dit object is de makelaar een adviseur van de verhuurder. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot het object, adviseren wij u dit kenbaar te maken.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: De Punt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart