Appartement huren: niet meer beschikbaar Julius Pergerstraat in Amsterdam

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Rustig wonen in Amsterdam? Dat kan hier in dit ruime appartement op Ijburg. Het is een moderne woning met 2 goed bemeten slaapkamers. Tevens is het appartement gelegen op de tweede verdieping en beschikt het complex over een lift en trappenhal. Op de galerij voor het appartement bevindt zich het balkon.

IJburg is een recent ontwikkeld gebied in Amsterdam en het ligt nog eens dicht bij het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het openbaar vervoer naar het centrum goed te doen. Ook is Ijburg makkelijk te bereiken met de auto vanaf de snelwegen. Tevens beschikt het gebied over verschillende faciliteiten zoals een winkelcentrum, scholen, supermarkten en sportverenigingen. Ook beschikt het over een klein en populair strand.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met lift en trappenhal. Tevens bevinden zich hier de aparte berging en toegang tot de parkeergarage.
Entree op de 2e verdieping, hal met toilet en berging met wasmachine en droger, ruime woonkamer met open keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur) , twee goede slaapkamers, badkamer met inloopdouche en luxe wastafel. Balkon op de galerij (binnenplaats) voor het appartement.

Extra:
- gestoffeerd
- 2 slaapkamers
- lift
- parkeergarage (+ €100,- per maand)
- 80m2

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Haveneiland Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart