Appartement huren: niet meer beschikbaar Houthavenkade in Amsterdam

  • 82 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Woon je graag rustig, maar wil je ook de reuring van de stad om je heen? Dan is de Houthavens de perfecte wijk voor jou!

Dit prachtige appartement is gelegen op de vijfde etage van een modern gebouw en is bereikbaar met zowel de trap als de lift. Bij binnenkomst kom je in de hal, die toegang geeft tot alle vertrekken. De twee slaapkamers zijn ruim en licht, en de badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en vanaf het balkon heb je prachtig en vrij uitzicht over de Houthavens. De open keuken is modern en voorzien van alle inbouwapparatuur. Hier kun je heerlijk koken en tafelen met vrienden of familie.

De Houthavens is een nieuwe en bruisende buurt waar rustig wonen hand in hand gaat met het levendige stadsleven van Amsterdam. Je vindt hier diverse gezellige winkeltjes en terrasjes, hippe koffietentjes, cafés en restaurants. Het Westerpark en het CS liggen op slechts 10 minuten fietsen, en met het pontje vanaf de Pontsteiger ben je snel in Amsterdam-Noord. Diverse bus- en tramlijnen stoppen in de buurt, en met de auto ben je vanaf de S101 snel op de Ring A10.

Indeling:
5e verdieping met lift: hal met toegang naar 2 bergingen, voordeur appartement
Appartement: hal, toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer, moderne keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), ruim balkon met prachtig uitzicht, moderne badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en toilet, 2 ruime slaapkamers

Extra:
- gestoffeerd (ongemeubileerd)
- 2 ruime slaapkamers
- ruim balkon met prachtig uitzicht
- 5e verdieping (met lift)
- optioneel parkeerplaats (ondergelegen parkeergarage) + €150,- per maand
- totaal 82m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Houthavens West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart