Appartement huren: niet meer beschikbaar Isaak Gosseshof in Amsterdam

  • 70 m2
  • 4 kamers
  • 26 Per direct
  • 13 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Licht en goed verbouwd vier-kamer appartement van 70m2 met een heerlijk zonnig balkon op het westen en vrij uitzicht. Het appartement ligt aan een rustig hofje, is op de bovenste verdieping, dus geen bovenburen, en heeft maar liefst drie slaapkamers. Dit appartement is zowel aan de buitenzijde als binnen recent opgeknapt en is zo te betrekken.

Dit appartement ligt in een rustig, groen en kindvriendelijk hofje tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas op tien minuten fietsen van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar het Allebéplein of het grotere Sierplein met wekelijks een grote markt op woensdag.
Binnen een aantal minuten lopen ben je al aan de Sloterplas. Hier vindt je vertier op het water of bij het nieuw aangelegde stadsstrand met heuse jachthaven ‘De Duikelaar’ en natuurlijk de Meervaart Theater voor cabaret, muziek, dans en toneelvoorstellingen.

De A10, de ring van Amsterdam ligt op 5 minuten met de auto. Verder is de metro halte Postjesweg lopend bereikbaar om op de metrolijnen 50 en 51 te stappen.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met trappenhuis. Aparte berging.
Het appartement: hal: aparte toilet, bergkast met wasmachine aansluiting. Ruime en lichte woonkamer, moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, moderne badkamer met inloopdouche en grote wastafel, 3 slaapkamers (1 ruime en 2 kleinere slaapkamers), balkon op het westen.

Extra:
- volledig gemeubileerd
- 3 slaapkamers
- balkon met vrij uitzicht
- aparte berging
- totaal 70m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Jacob Geelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart