Appartement huren: niet meer beschikbaar Robert Fruinlaan in Amsterdam

  • 68 m2
  • 4 kamers
  • 19 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een luxe en gestoffeerd appartement met 3 slaapkamers die per direct beschikbaar is. Het appartement is recent gerenoveerd en is voorzien van een moderne lichtgrijze laminaat vloer. De woning beschikt over 3 goed bemeten slaapkamers, een zonnig balkon op het Zuidwesten en een moderne keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Dit appartement ligt in een rustig, groen en kindvriendelijk hofje tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas op tien minuten fietsen van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar het Allebéplein of het grotere Sierplein met wekelijks een grote markt op woensdag. Binnen een aantal minuten lopen ben je al aan de Sloterplas. Hier vindt je vertier op het water of bij het nieuw aangelegde stadsstrand met heuse jachthaven ‘De Duikelaar’ en natuurlijk de Meervaart Theater voor cabaret, muziek, dans en toneelvoorstellingen. De ringweg A-10 ligt op 5 minuten met de auto. Verder is de metro halte Postjesweg lopend bereikbaar om op de metrolijnen 50 en 51 te stappen.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met trappenhuis. Aparte berging.
Het appartement: hal: aparte toilet. Ruime en lichte woonkamer welke toegang geeft tot het balkon, moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, moderne badkamer met inloopdouche, grote wastafel en wasmachineaansluiting, 3 slaapkamers (1 ruime en 2 kleinere slaapkamers).

Extra:
- gestoffeerd
- 3 slaapkamers
- balkon op het Zuidwesten
- aparte berging
- totaal 68m2

LE OP: Woningdelers zijn ook welkom, maar maximaal 2 delers!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Jacob Geelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart