Appartement huren: niet meer beschikbaar Oretliuskade in Amsterdam

  • 58 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Appartement te huur aan het Rembrandt Park!!
Een schitterend 2 slaapkamer appartement te huur voor het Rembrandt Park in West. Het is in 2016 helemaal gerenoveerd en is voorzien van alle luxe. De keuken heeft een vaatwasser en komt ook met een wasmachine, vanuit de keuken en de hoofd slaapkamer heb je toegang tot een balkon. In de hoofd slaapkamer heb je een ingebouwde kast en een walk-in douche. In de huiskamer is er ook een ingebouwde kast en een ingang tot de tweede slaapkamer wat ook als kantoor of eetkamer gebruikt kan worden. De huur bedraagt 1400 Euro per maand en is exclusief gas, water, licht. Bij het huren van is ook 2 maanden borg vereisd. Het appartement is mooi gelegen aan het Rembrandt park en biedt dus rust maar is in de buurt van allemaal leuke winkels en restaurants (om de hoek van Mercator plein). Het is de perfecte huisje voor een stelletje of een starter. Mocht je geïnteresseerd zijn of ken jij iemand die dat wellicht is neem dan contact op.

Niet geschickt voor delen!!

Apartment for rent by the Rembrandt Park !!
A beautiful 2 bedroom apartment for rent by the Rembrandt Park in West. It was completely renovated in 2016 and is equipped with every luxury. The kitchen has a dishwasher and also comes with a washing machine. Both the kitchen and the master bedroom have access to a balcony. In the main bedroom you have a built-in closet and a walk-in shower. In the living room there is also a built-in closet and an entrance to the second bedroom which can also be used as an office or dining room. The rent is 1400 Euros per month excluding gas, water, electricity. When renting 2 months deposit is required. The apartment is nicely located by Rembrandt park and thus provides a relaxing atmosphere but is close to all great shops and restaurants (at Mercator square). It is the perfect house for a couple or a starter. If you you are interested or know someone who might be, please contact us.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Kinkerbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Eigen droger
Fietsenberging
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter
Tonen op kaart