Appartement huren: niet meer beschikbaar Leeuwendalersweg in Amsterdam

  • 72 m2
  • 3 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig licht en volledig gemeubileerd 3-kamer appartement, gelegen op de bovenste (3e) verdieping van het moderne nieuwbouwcomplex LommerRijk. Het appartement beschikt over een groot balkon op het westen over de volledige breedte van het appartement. Verder zijn er 2 goede slaapkamers en een moderne keuken en in de onderbouw heeft u de beschikking over een ruime eigen berging en een eigen parkeerplaats.

Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het centrum en dicht bij diverse winkels (Bos en Lommerplein, Mercatorplein/Jan van Galenstraat) en de stadsparken (Erasmuspark, Gerbrandypark en Rembrandtpark). Op loopafstand heb je een rechtstreekse metroverbinding met Sloterdijk de ene kant op en het centrum de andere kant. Tramhaltes 7 en 13 liggen om de hoek. Op circa vijf minuten fietsen liggen de stations Sloterdijk en Lelylaan.
Tevens voldoende scholen en speel voorzieningen voor kinderen. Het complex zelf beschikte over een gezellige binnentuin voor alle bewoners. Op loopafstand bevinden zich gezellige cafés en restaurants. Daarnaast ligt het complex aan de Erasmusgracht, waar u uw bootje kunt aanleggen en direct de Amsterdamse grachten op kunt varen. Kortom een zeer leuke locatie!

Indeling:
Met de lift bereikt u de bovenste (3e) etage.
Entree, hal, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, apart toilet, ruime woonkamer 24m2), met aangrenzend het balkon (Westen), moderne keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), interne berging met wasmachine, tweede slaapkamer.
Aparte berging in de onderbouw. En mogelijkheid tot een prive parkeerplaats (+€100).

Extra:
- volledig gemeubileerd
- totaal 72m2
- balkon 10 m2 (Westen)
- berging
- modern complex met lift
- huurcontract type C: tussenhuur
- mogelijkheid tot prive parkeren in de ondergelegen garage (+€100)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Kolenkitbuurt Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart