Appartement huren: niet meer beschikbaar Esther De Boer-Van Rijkstraat in Amsterdam

  • 69 m2
  • 3 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

BEGANE GROND APPARTEMENT (DRIEKAMER) MET RUIME TUIN!
ESTHER DE BOER-VAN RIJKSTRAAT 16 1065 GN AMSTERDAM

Ligging:
De woning ligt in een buurt die veel te bieden heeft, de woning ligt om de hoek van winkels op het Sierplein en vlakbij restaurants uit alle windstreken.
Verder is de ligging echt centraal, binnen ca. 10 minuten fietsen heb je: Sloterplas / Sloterpark(bad), theater de Meervaart, winkels aan het Osdorpplein, het Rembrandtpark, het Hoofddorpplein, het Vondelpark, iets verder en je staat op het Leidseplein en in het centrum (ruim kwartiertje).
Tevens zijn belangrijke voorzieningen als het Anthony van Leeuewenhoek ziekenhuis, basis- en voortgezet onderwijs, huisartsen en tandartsen dichtbij aanwezig.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de A10, de A4, Schiphol, diverse bus-, tram- en metrolijnen en door het betaald parkeren op straat is altijd plaats en conform de gemeente is er geen wachttijd voor een vergunning.

Indeling:
Entree begane grond, de woonkamer als één open ruimte met een open keuken met inbouwapparatuur. toegang tot badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en toilet
Fijne warmere vloer met vloerverwarming.
De woning heeft een eigen ingang zonder buren en 2 gelijkwaardige slaapkamers waardoor het zeer geschikt is om te delen met maximaal 2 personen.
Eventueel garge te huur a € 250,00

Voor de snelle beslisser een huurprijs € 1.578,00

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Louis Crispijnbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart