Suite richting tuin

Appartement huren: niet meer beschikbaar Willemsparkweg in Amsterdam

  • 75 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Vlak bij het Vondelpark, het Concertgebouw en musea, restaurants, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer bevindt zich dit volledig gerenoveerde appartement met een woonoppervlakte van 75 m2 op de tweede verdieping. Het appartement ligt in een zeer gewild residentie district van Amsterdam. De Willemsparkweg heeft juist een ingrijpende renovatie ondergaan, die het aanzien sterk verbeterd heeft

Indeling: Twee kamers en-suite (ieder 6,30 x 4,08) met schuifdeuren als afsluiting. Eén entree geeft toegang tot de suite. De achterkamer heeft een ruim balkon (4 x 1,70) op het zuiden met uitzicht op de tuinen. De voorkamer heeft een balkon aan de straatzijde. De keuken (4 x 2,20) is voorzien van een vijfpits kookplaat met afzuiging, een vaatwasser, oven en een grote koelvries-combinatie ijskast. Tevens een wasmachine en droger. De luxe betegelde ruime badkamer (4 x 2,20) heeft zowel een ligbad, als wel een separate douche, wastafel en kast.

De woning is voorzien van parket en gordijnen. Centrale verwarming, warmwater systeem, keuken met vloer- en wandtegels. Gestoffeerd (sommige foto's tonen hoe het appartement door vorige huurder werd ingericht). Oppervlak 75 m2. Vloer- en raamisolatie/dubbele beglazing. Toilet met fonteintje. Grote bergkast en vier suitekasten

De woning is geschikt voor een alleenstaand persoon (bij voorkeur) of partners.

Een parkeervergunning is zonder problemen verkrijgbaar. Daarnaast is er in de directe omgeving een ruim aanbod aan bussen en trams, alsmede een groot en gevarieerd winkel- en supermarkt aanbod. Kortom een zeer plezierig woonhuis op een fantastische gewilde locatie.

Minimum huurperiode één jaar.
Borgsom één maand huur.
Huurprijs € 1750 per maand exlusief kosten van water, gas, electriciteit etc. (€ 195 pm)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Museumkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart