Appartement huren: Rokin in Amsterdam

  • 88 m2
  • 3 kamers
  • 02 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Geheel gerenoveerd en op de 2 bovenste verdiepingen gelegen, treffen wij dit schitterende appartement. Het appartement is gelegen in een prachtig monumentaal pand en beschikt over 2 slaapkamers, met elk een eigen badkamer. Het appartement is uitermate geschikt voor singles of stelletjes, daar het gehele appartement in open verbinding met elkaar staat.
Het Rokin is midden in het centrum gelegen en alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden, denk aan gezellige terrassen, bars, restaurants, en een zeer divers winkelaanbod. Verder op loopafstand van de Dam, Kalverstraat, de Nieuwmarkt en het Centraal Station, waarbij alle openbaar vervoer voorzieningen (tram, bus, metro, trein) op loopafstand te bereiken zijn.

Indeling:
Centrale entree en met de trap naar de 2e verdieping, alwaar de ingang tot het appartement is; trapopgang naar de 3e verdieping
3e verdieping: zeer ruime woonkamer met een open industriële keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), apart toilet, trap naar bovenste verdieping
4e verdieping: 2 ruime slaapkamers, met elk een eigen badkamer

Extra:
- gemeubileerd
- 2 verdiepingen
- 2 slaapkamers
- 2 badkamers
- nieuw gerenoveerd
- totaal 88m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Nes e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart