Appartement huren: Rokin in Amsterdam

  • 61 m2
  • 2 kamers
  • 02 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Geheel gerenoveerd en op de 2e etage gelegen, treffen wij dit schitterende appartement aan. Het appartement is gelegen in een prachtig monumentaal pand en beschikt over en heerlijke lichte woonkamer aan de voorzijde en een ruime rustige slaapkamer aan de achterzijde, met op maat gemaakte inbouwkasten. Het Rokin is midden in het centrum gelegen en alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden, denk aan gezellige terrassen, bars, restaurants, en een zeer divers winkelaanbod. Verder op loopafstand van de Dam, Kalverstraat, de Nieuwmarkt en het Centraal Station, waarbij alle openbaar vervoer voorzieningen (tram, bus, metro, trein) op loopafstand te bereiken zijn.

Indeling:
Centrale entree en met de trap naar de 2e verdieping
Entree, ruime woonkamer aan de voorzijde met een open industriële keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), apart toilet, ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde, badkamer met douche en wastafel, aparte ruimte met wasmachine en droger.

Extra:
- gemeubileerd
- 1 slaapkamer
- nieuw gerenoveerd
- totaal 61m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Nes e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart