Appartement huren: niet meer beschikbaar Oostelijke Handelskade in Amsterdam

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op de 12de verdieping van de IJ-toren biedt RG Woonadvies een prachtig gemeubileerd appartement aan. Door de hoge ligging (12de etage) en doordat het een hoekappartement betreft heeft u een wijds uitzicht over de dynamische Ertshaven en het Oostelijk Havengebied. Vanuit alle vertrekken, de 2 slaapkamers, de woonkamer en de open keuken heeft u uitzicht op de Amsterdamse wateren!

De ligging van het appartementencomplex is ideaal ten opzichte van het streekvervoer bussen 48, 65, 246, 289 en tram 7 en 26 stoppen voor de deur, maar ook met uw auto bent u binnen enkele minuten via de Piet Heintunnel op de Ringweg A10 met verbindingen naar Amersfoort, Den Haag, Schiphol of Utrecht. Brengt u vaak een bezoek aan Amsterdam Noord, geen probleem, de veerboot wacht op u op enkele minuten lopen.

In de directe omgeving kunt u terecht voor al uw dagelijkse voorzieningen in het winkelcentrum Brazilië. Hier zijn onder andere diverse grote supermarkt concerns te vinden, een apotheek, een bakker, kledingwinkels, sportschool, een slager, een groente boer, restaurantjes noem het maar op het is aanwezig in dit gezellige centrum!

De architect heeft goed nagedacht over de plezante indeling van het appartement. Bij binnenkomst komt u terecht in de entreehal welke toegang verschaft tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde is de natte ruimte gelegen. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een bad en een inloop douche. Naast de badkamer is het separate toilet gesitueerd met fontein. In het verlengde van de entree treft u de slaapvertrekken. De laatste tussendeur aan de rechterzijde verschaft u toegang tot het woon- en kookgedeelte. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur welke u zich maar kan indenken, deze keuken doet niet onder voor een chefskeuken!
Aanvullend

- Aparte berging op de 2de verdieping
- Parkeerplaats is te huur in de parkeerkelder (niet bij de eigenaar van het appartement)
- Parkeervergunning kan worden aangevraagd bij de Gemeente Amsterdam (geen wachtrij)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oostelijk Havengebied
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Binnen roken
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart