Appartement huren: niet meer beschikbaar Oostenburgerpark in Amsterdam

  • 72 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wonen in het centrum van Amsterdam, maar dan zonder de toeristen! Daarvoor nu bij ons te huur; gemeubileerd 3-kamer appartement (3e etage), gelegen aan een park en met het Scheepvaart museum en het Waterlooplein in de buurt. Het appartement beschikt over 2 prima slaapkamers, een heerlijk moderne badkamer en een ruime eetkeuken. Tevens nog een riant balkon aan de zonnige achterzijde.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café?s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling:
Gezamenlijke trappenhuis naar de 3e etage;
hal, slaapkamer achterzijde, ruime keuken (v.v. inbouw apparatuur), ruim balkon (Zuid-Westen), moderne badkamer met ligbad, wastafel en toilet, ruime woonkamer met Frans balkon, ruime slaapkamer voorzijde, interne berging met wasmachine.

Extra:
- gemeubileerd
- 2 slaapkamers
- ruim balkon
- centrum Amsterdam
- totaal 72m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oostenburg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart