Appartement huren: niet meer beschikbaar Vrolikstraat in Amsterdam

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 29 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR VANAF 1 APRIL 2020 TOT EN MET 31 MAART 2021 Licht appartement, goede locatie, hip en met een prachtig uitzicht!
Ook tijdelijk te huur!

RELATIEPROBLEMEN? EVEN EEN PAUZE? TIJDELIJKE VERBOUWING? OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FIJNE PLEK OM NA JE WERK TOT RUST TE KOMEN VAN ALLE HECTIEK? GEEN ZIN IN EEN STANDAARD HOTELKAMER?

LET OP: ALLEEN VOOR 1 tot 2 PERSONEN, VANAF 3 MAANDEN, 6 MAANDEN OF 12 MAANDEN!

Gelegen op de bovenste (4e) verdieping van een typisch Amsterdams huis in Vrolikstraat. Loft heeft een geweldig uitzicht op de oostkant van de stad.
Het heeft een zonnig terras, een compacte maar complete badkamer, een tweepersoonsbed van 1.40 x 2.00 m. Een volledig uitgerust appartement.
Ligging in hippe buurt met openbaar vervoer vlakbij (4 minuten lopen naar metro, in 7 minuten op centraal station).

Alle woonfuncties, keuken, eettafel, zithoek en slaapkamer bevinden zich in één ruimte. Met uitzondering van de badkamer die als een ’box’ in de kamer is geplaatst. Het hoge balkenplafond, de drie grote ramen, de deels niet afgewerkte muren maken van dit appartement een bijzondere plek. Inrichting is grotendeels vintage. Het bed bevindt zich in een kast, die gemakkelijk is uit te klappen, zodat de ruimte beschikbaar blijft voor leefruimte. Door het terras met uitschuifbare overkapping en de grote hoge ramen lijkt en voelt het appartement veel ruimer dan zijn oorspronkelijke 25 m2.

De Vrolikstraat is een rustige straat gelegen in het populaire stadsdeel Oost, direct om de hoek bij de Linnaeusstraat, Wibautstraat en het Oosterpark. Binnen handbereik ligt een rijk aanbod van winkels op de Linneaustraat, Middenweg en het Beukenplein en er zijn tal van hippe cafés en goede restaurants in de buurt te vinden, zoals restaurant “Park” aan het Oosterpark, Bar Bukowski en “Louie Louie”. De Amstel en de bruisende Pijp zijn ook binnen 5 fietsminuten te bereiken, waardoor de woning zeer gunstig gelegen is.

Voorzieningen: douche, wastafel, toilet, handdoeken, keukendoeken, koelkast, koffiemachine, waterkoker, gaskookplaat 2-pits, strijkbout, oven, broodrooster, citruspers, wifi, stofzuiger, 2-persoonsbed 1.40 x 2.00 m.

Om in aanmerking te komen voor deze woning kan je reageren per mail, je geeft hierin een korte introductie van jezelf en/of je medehuurder(s).

WAT ONTVANGEN WIJ BIJ VOORBAAT GRAAG VAN JOU:
- Kopie legitimatie
- Recente salarisstroken

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN JE WETEN:

- Het adres waarvoor je in aanmerking wenst te komen en wilt bezichtigen
- Met hoeveel personen je wilt gaan huren;
- Je leeftijd en van de eventuele medehuurders;
- Je maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto ) en van de eventuele medehuurders;
- Heb je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd;
- Mocht je een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werk je;
- Heb je huisdieren en zo ja welk soort huisdier(en).
- Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden!
- Geen inschrijving mogelijk.

NU WOONRUIMTE makelaardij gaat netjes met je gegevens om conform privacy wetgeving. Je gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als je niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden je gegevens vernietigd. Je gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat je aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oosterparkbuurt Zuidwest
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart