Appartement huren: niet meer beschikbaar Polderweg in Amsterdam

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

UNIEKE KANS: Wij bieden dit luxe 3-kamer appartement aan in Amsterdam-Oost. Dit gemeubileerde appartement biedt veel ruimte en licht! Daarnaast heeft het ook een fijn balkon. Het appartement is per direct beschikbaar.

LOCATIE
Het appartement is gelegen op een top locatie want de winkelstraat met tal van leuke shops, is gelegen achter het complex. Net zoals vele horeca tenten. Het groen is ook om de hoek, zoals Oosterpark en Frankendaelpark. De Dappermarkt en Artis zijn zelfs op een paar minuten op de fiets bereikbaar. Daarnaast is het OV ook goed te doen op deze locatie want het tram- en treinspoor is dichtbij. Net zoals het OV is het appartement ook goed bereikbaar met de auto want de snelweg A10 is binnen enkele minuten rijden.

INDELING
Etage -1: berging Etage -2: prive parkeerplaats
Begane grond: centrale hal met toegang tot de lift/ trap naar de 3e verdieping.
3e verdieping: ingang tot het appartement, hal met toegang tot de meterkast, kleine bergruimte en woonkamer, luxe keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), toegang tot het ruime balkon, hal met toegang tot de 2 ruime slaapkamers, badkamer met bad en aparte douche, aparte toilet en bergruimte met wasmachine.

Extra:
- volledig gemeubileerd
- 2 fijne slaapkamers
- ruim balkon
- aparte berging
- prive parkeerplaats in de ondergelegen garage (optioneel: + €175,- per maand)
- totaal 80m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oostpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart