Appartement huren: niet meer beschikbaar Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam

  • 86 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct beschikbaar!

Unieke kans! Gemeubileerd 3-kamerappartement van 86 m² met een heerlijk zonnig en breed balkon met vrij uitzicht over de Sloterplas en groen. Veel privacy en op de 11e verdieping gelegen van een goed onderhouden complex. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging.

Locatie:
Het zeer lichte appartement ligt gunstig t.o.v. de zon! Veel privacy en panoramisch uitzicht over de Sloterplas en de stad. Voor een borrel ben je met 15 minuten fietsen in de Jordaan, evenals voor wat gezelligheid in de populaire Hallen. De noordzijde van de Sloterplas wordt gewaardeerd door de aanwezigheid van veel voorzieningen, waaronder op 5 minuten loopafstand een groot stadstrand, het Sloterparkbad (inclusief Olympisch zwembad) en jachthaven met verschillende watersportmogelijkheden. Het nabijgelegen Sloterpark is een bruisend onderdeel van de buurt, onder meer door de verschillende jaarlijks terugkerende festivals (Mystic Garden Festival, Loveland Festival, West Beach Film Festival) en de vele sportevenementen (NK Triathlon, Sloterplasloop, Color Run) die gebruik maken van de Sloterplas met zijn beroemde hardlooprondje van 5,8 kilometer. De uitvalswegen zoals de A10 zijn om de hoek, tramlijn 13 en metrolijnen 50 en 51 zijn op 4 minuten loopafstand. Zowel treinstation Lelylaan als station Sloterdijk zijn in de buurt. Er liggen diverse winkelcentra in de nabije omgeving o.a. Osdorp Plein, Plein 40-45, Sierplein en Johan Huizingalaan.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Slotermeer-Zuidwest
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Lift
Vaatwasser
Wasmachine
Tonen op kaart