Appartement huren: niet meer beschikbaar Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam

  • 120 m2
  • 3 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zodra u de lichte ruime entree betreedt, heeft u toegang tot een uniek appartement met een inpandige studio. De begane grond heeft een totaal perceeloppervlak van 117,9m2

‘’ Een uniek appartement is ontworpen volgens luxe normen met oude - Amsterdamse accenten. Deze knusse studio is gedetailleerd met warme houttinten en het marmer thema komt ook terug in deze klassieke badkamer. Appartement 1 heeft een totale perceeloppervlakte van 30m2.

Een volledig gemeubileerd uniek appartement met open keuken. Dit prachtige appartement is voorzien van een authentiek dakraam en ingebouwde verlichte bibliotheekwand. Het appartement is ingericht met houtachtige tinten en gestyled volgens luxe normen. Appartement 2 heeft een totale perceeloppervlakte van 71m2.

 Volledig gemeubileerd
 Open keuken
 Dakraam
 Dubbel bed
 Badkamer met marmeren accenten
 Verlichte bibliotheekwand

Dit appartement heeft dus in totaal 1 slaapkamer met badkamer en keuken en ook een studio met een aparte badkamer, toilet en ruimte met een bed en een bank.

Dit appartement is te huur voor 3.300,00 per maand excl.
3 maanden aanbetaling
direct leverbaar ook in delen

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Spuistraat Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Tonen op kaart