Appartement huren: niet meer beschikbaar Ben Viljoenstraat in Amsterdam

  • 60 m2
  • 3 kamers
  • 01 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR VANAF 24 FEBRUARI 2020 TOT EN MET 30 APRIL 2020.

RELATIEPROBLEMEN? TIJDELIJKE VERBOUWING? OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FIJNE PLEK OM NA JE WERK TOT RUST TE KOMEN VAN ALLE HECTIEK? GEEN ZIN IN EEN STANDAARD HOTEL KAMER?

Gezellig en sfeervol 3 kamer appartement (60 m2) op 10 minuten fietsen van het CENTRUM AMSTERDAM.

De ligging
Het appartement ligt vlakbij de Amstel en midden tussen de trendy wijk de Pijp en het rauwe, hippe Amsterdam Oost. Binnen 10 minuten fietsen ben je bij het Museumplein of de Nieuwmarkt.
In de directe omgeving heb je een aantal van de beste restaurants en clubs van Amsterdam. Zoals Restaurant Rijssel, Baut, Bidou, Dauphine, Cafvino, Michel-in, De Kas en clubs zoals Canvas en Hotel Arena.

Ook ten opzichte van het openbaar vervoer ligt het appartement gunstig. Binnen 3 minuten lopen ben je bij de metrohalte Wibautstraat en binnen 5 minuten fietsen bij het dichtstbijzijnde treinstation (Station Amstel).

Het appartement
Het appartement is onlangs geheel opgeknapt en ingericht met veel oog voor detail. Zeker geen standaard Ikea-interieur, maar een woning waarin je je snel thuis zult voelen.
De ruime woonkamer heeft een grote comfortabele bank en een eettafel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. De keuken is gescheiden van de woonkamer en is volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om heerlijk te kokkerellen. Het appartement heeft verder een badkamer en een separaat toilet.

Kortom: een prachtig appartement op een fijne locatie!

Eventueel verlenging mogelijk tot 2e week van mei 2020.

Schrijf je in via emailadres info@nuwoonruimte.nl en meld je aan voor de KOM & KIJK dag 21 februari 2020 om 17.15 uur tot en met 18.00 uur.
Minimaal inkomenseis: € 4.000,-

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Transvaalbuurt West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart