Appartement huren: niet meer beschikbaar Kerkstraat in Amsterdam

  • 100 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • 27 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een fantastisch mooi appartement, welke gelegen is op het mooiste stukje van de Kerkstraat; om de hoek van de Reguliersgracht en het Amstelveld. Het appartement is volledige gerenoveerd en heeft een hoogwaardige afwerking en is naar smaak volledig gemeubileerd. Het appartement zelf maakt onderdeel uit van een kleinschalig en luxueus appartementen complex in een Rijksmonumentaal pakhuis. Het is gelegen op de 3e en 4e verdieping, welke tevens via een lift bereikbaar is. Kortom: one-to-watch!!

Indeling: luxe entree op de begane grond, lift en trap naar de 3e verdieping;
3e verdieping: hal met apart toilet, moderne en open eetkeuken (volledige v.v. inbouw apparatuur), woonkamer met ramen welke uitzicht bieden op de binnentuinen van de Keizersgracht, werkruimte met bureau:
4e verdieping: ruime slaapkamer, ruime badkamer v.v. een ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet; tevens een apart washok v.v. wasmachine en wasdroger. Vanaf de vide heeft U een mooi uitzicht op de ondergelegen woonverdieping.

Extra:
- volledig en modern gemeubileerd
- 1 slaapkamer
- mogelijkheid tot parkeren (meerkosten)
- zeer licht appartement
- via lift bereikbaar
- totaal ca. 100m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Van Loonbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart