Appartement huren: Van Beuningenplein in Amsterdam

  • 87 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gemeubileerd | 2 slaapkamers | 87m2 | dakterrassen | 15.11.2021 beschikbaar

Een design oase midden in de stad! Dubbel bovenhuis met een fantastisch uitzicht over een groen en autoluw plein. De woning ligt op de derde en vierde verdieping en het woonoppervlak bedraagt 87 m2, heeft 2 slaapkamers en maar liefst 3 buitenruimtes! Balkon op het westen, een riant dakterras aansluitend aan de woonetage van 12m2 én een dakterras van bijna 30m2 op de vijfde etage!

OMGEVING
Het appartement ligt middenin de karaktervolle Staatsliedenbuurt in stadsdeel West, op loopafstand van het Westerpark, waar je kunt wandelen, hardlopen of gezellig picknicken. In de directe omgeving zijn diverse gezellige cafés en restaurants zoals Het Paviljoen op het plein, Bella Storia, Rooster, Bacco, Café Restaurant Amsterdam, Mossel & Gin óf Brouwerij Troost bij de Westergasfabriek. Ook de Jordaan en de Houthavens zijn nabij. Het appartement ligt aan een autoluw plein, waar bewoners volop van genieten. De woning is zowel met het openbaar vervoer (tram en bus) als met de auto goed bereikbaar (ring A-10). Met de fiets ben je met 10 minuten op Centraal Station. Parkeervergunninghouders van het Van Beuningenplein kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het plein.

INDELING
Derde verdieping:
Gemeenschappelijke entree vanaf de begane grond, toegang tot de woning op de tweede etage.

Hal met toilet en toegang naar slaapkamer met Frans balkon en zicht over het groen aan de voorzijde. Op de overloop is de wasmachine en droger netjes weggewerkt. Aan de achterzijde bevindt zich de zeer riante master bedroom. In deze slaapkamer zijn alle kasten ingebouwd en heeft u toegang tot het balkon met avondzon. Vanuit de slaapkamer betreedt u de fantastische badkamer die in 2020 volledig gerenoveerd is. U waant zich in een hotel!

Vierde verdieping:
Via de trap komt u op de vierde etage die geheel in gebruik is als woonkamer met open keuken. De design keuken is een ware lust voor het oog en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Aan de achterzijde heeft u toegang tot het zeer riante terras.
Last but not least heeft u via een interne trap toegang tot het fenomenale dakterras van bijna 30m2!
De gehele woning is voorzien van een wit geschilderde houten vloer en zijn alle kozijnen uitgevoerd in stijlvol zwart schilderwerk (2020).

Voor een goed beeld van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

BIJZONDERHEDEN
- gemeubileerd
- 2 slaapkamers
- drie buitenruimtes
- ingebouwde kasten
- gerenoveerd in 2020
- Aan een autovrij en zonnig plantsoen
- beschikbaar per 15 november 2021
- huurprijs is exclusief gebruikerslasten en lokale belastingen

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Westerstaatsman
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart