Appartement huren: Van Hogendorpstraat in Amsterdam

  • 45 m2
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In de Staatsliedenbuurt op twee minuten loopafstand van het gezellige Westerpark vind je dit prachtig, gerenoveerde appartement.
In de Staatsliedenbuurt op twee minuten loopafstand van het gezellige Westerpark vind je dit prachtig, gerenoveerde appartement. Het appartement is gelegen op een hoek op de begane grond (dus geen lastige trappen) Wanneer de zon schijnt kan je heerlijk voor je huis zitten. Bankje buiten is onlangs vernieuwd.

Bij binnenkomst kom je in een kleine hal met kapstok. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. In het gehele appartement ligt een prachtig, houten vloer. Keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis en ingebouwde vaatwasser, combi oven, koel vries combinatie en was-droog combinatie. De slaapkamer is 8m2 groot. Hier vind je ook de meterkast. In de badkamer hangt een verwarmde spiegel, WC en douche.

Het appartement van 45m2 wordt gemeubileerd verhuurd. De eigenaren hebben met veel liefde deze woning gerenoveerd en zoeken iemand die dit waardeert en hier met veel plezier gaat wonen.

Aan de overkant ligt het GWL-terrein: Nederlands eerste duurzame wijk waar je heerlijk in de zomer kan lunchen of dineren in 1 van de openbare tuinen. Er staan hier bankjes en picknick tafels die vrij toegankelijk zijn.

Diverse tramlijnen en buslijnen stoppen om de hoek en het Westerpark biedt volop recreatie mogelijkheden zoals hardlopen of bootcampen. Op het Westergas-terrein is een enorm aanbod van kunst- en cultuuractiviteiten te vinden en diverse bars en een bioscoop liggen op loopafstand van het appartement.

- Appartement 45 m2
- Mogelijkheid tot inschrijving
- Eventueel aanvraag parkeervergunning
- Huisdieren in overleg
- Maandelijks bezoek van schoonmaakster verplicht

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Westerstaatsman
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart