Appartement huren: niet meer beschikbaar Schipluidenlaan in Amsterdam

  • 46 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het splinternieuwe complex “MyLoft wfc” in Amsterdam-West komt deze nieuwbouwappartement beschikbaar.

U kunt de eerste bewoner van dit appartement zijn. Het appartementen complex is van alle gemakken voorzien. Het appartement wordt kant en klaar opgeleverd met een hoogwaardige vloer, wand afwerking, keuken met apparatuur.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 46 m² en tevens heeft u uw eigen parkeerplaats en is er een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

Huur: 1500, – excl. Nutsvoorzieningen.
Voorkeur voor huurcontract van minimaal 2 jaar.
Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Schipluidenlaan in Amsterdam West, nabij het World Fashion Centre. Een ideale ligging, waarbij veel faciliteiten op loop- of fietsafstand zijn gelegen. Zo wandel je naar de populaire Hoofddorppleinbuurt, met al zijn leuke winkeltjes en eet- en drinkgelegenheden. Maar ook in de eigen omgeving zijn horecagelegenheden te vinden, zoals Corner Bakery aan het Koningin Wilhelminaplein en met de fiets ben je zo bij het verrassende café-restaurant Bureau, gelegen op hoog niveau met uitzicht over de stad.

Verder: het gebied rond Station Lelylaan is in ontwikkeling, waar onder andere de projecten Little Manhattan en The Fizz worden gerealiseerd, gericht op Young Professionals en studenten. Daarnaast wordt het project Ons Podium ontwikkeld: een hip en modern woon- en werkgebied. Een en al positieve ontwikkelingen dus in dit gebied, met een combinatie van huur- en koopwoningen, bedrijvigheid, detailhandel, horeca en (culturele) voorzieningen.

Voor wat ontspanning in de buitenlucht kun je lekker wandelen of hardlopen in het Rembrandtpark of het Vondelpark. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels op het nabijgelegen Delflandplein (met binnenkort een geheel vernieuwde supermarkt) en op het Sierplein, waar naast een zeer divers winkelaanbod (waaronder twee supermarkten) ook elke woensdag de Siermarkt plaatsvindt, met een uitgebreid assortiment.

Bereikbaarheid:
De locatie is zeer goed bereikbaar, aangezien je met de auto direct via de S106 en de S107 op de Ring A10 bent. Bij thuiskomst kun je je auto direct op je eigen overdekte parkeerplaats parkeren. Tramlijn 2 brengt je vanaf de Heemstedestraat via Zuid naar het Centrum en is, net als metrostation Heemstedestraat, op korte loopafstand gelegen. Ook Station Lelylaan ligt vlakbij, waar je op de trein, metro of tramlijnen 1 en 17 stapt. Het Leidseplein is in circa 10 minuten met de tram bereikbaar, de Zuidas in circa 9 minuten met de metro en Schiphol in circa 7 minuten met de trein. Kortom, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is hier optimaal

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Westlandgracht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Tonen op kaart