Appartement huren: niet meer beschikbaar Amstelkade in Amsterdam

  • 95 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heerlijk ruim en tevens zeer licht (hele dag zon) 4-kamer appartement (woonkamer suite en 2 slaapkamers), gelegen op het mooiste gedeelte van de Amstelkade. Op loopafstand gelegen ligt het mooie Beatrixpark en tevens de bruisende De Pijp (Sarphatipark, Albert Cuyp markt, Van Woustraat). Ook de gezellige Beethovenstraat, met tal van winkels en gezellige restaurants op fietsafstand te bereiken. Vanuit uw woonkamer (over de volledige breedte van het appartement) heeft u een prachtig mooi uitzicht over het Amstelkanaal. Gelegen op slechts 200 meter van het appartement heeft u tram 12 en op slechts 5 minuten lopen heeft u de nieuwe 52 metrolijn. Binnen 15 minuten bent u op Centraal Station Amsterdam en binnen 30 minuten op Schiphol.

Indeling:
Entre tweede verdieping: hal met toegang tot alle vertrekken, toilet, ruime woonkamer ensuite aan de voorzijde, moderne badkamer v.v. ligbad, aparte douche en wastafel, twee ruime slaapkamers aan de rustige achterzijde, aparte keuken (v.v. diverse inbouw apparatuur), ruim balkon over de gehele achterzijde.

Extra:
- gemeubileerd
- woonkamer ensuite
- 2 slaapkamers
- balkon achterzijde
- mooi uitzicht over het Amstelkanaal
- inclusief internet
- totaal 95m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Wielingenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart