Appartement huren: niet meer beschikbaar Egelantiersgracht in Amsterdam

  • 108 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gezellig wonen op de Egelantiersgracht in dit fantastische appartement, welke verdeeld is over 2 woonlagen. De Egelantiersgracht is gelegen in de Jordaan, hartje centrum en vanuit de woonkamer heb je een heerlijk uitzicht over de gracht! Het appartement zelf beschikt over 2 ruime slaapkamers, heerlijk woonkeuken en ruim balkon.

De buurt staat verder bekend om de diverse leuke winkels, boetieks, cafés en restaurants en natuurlijk de zaterdag en maandag markten. Op loopafstand tref je de supermarkt aan en de beroemde ‘’de negen-straatjes’’ liggen om de hoek, waar je heerlijk kan winkelen in de fijne boetiekjes. Tevens zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zowel met de bus als de tram. Het Centraal Station is op nog geen 10 minuten fietsen.

Indeling:
Met de trap naar de 2e verdieping: entree
2e verdieping: Ingang; ruime, moderne eetkeuken v.v. diverse inbouw apparatuur, split-level naar de ruime woonkamer met frans balkon aan de voorzijde; trap naar beneden;
1e verdieping: washok met wasmachine en droger, 2 ruime slaapkamers, ruim balkon aan de achterzijde, moderne badkamer v.v. ligbad, aparte douche en toilet.

Extra:
- gemeubileerd
- 2 ruime slaapkamers
- ruime balkon + frans balkon
- split-level woonkamer
- ruime eetkeuken
- totaal 108m2

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Anjeliersbuurt Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart