Appartement huren: niet meer beschikbaar Ardennenlaan in Amsterdam

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Luxe en ruim 3-kamer appartement op de achtste verdieping van de slotertoren met prachtig uitzicht. Het appartement is gelegen aan tramlijn 2. Centrum Amsterdam is daarom gemakkelijk en binnen 10 minuten bereikbaar.Ring Amsterdam is op een steenworp afstand. Het complex is gelegen te midden van het gezellige en zeer complete winkelcentrum van Nieuw Sloten. Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden en is voorzien van alle gemakken. De inrichting is modern. De royale z-vormige woonkamer grenst aan een terras op
het zuidwesten. De keuken is voorzien van alle apparatuur. De badkamer beschikt over een bad en een aparte douche.De ruime hoofdslaapkamer beschikt over een tweepersoons bed en heeft veel kastruimte.De logeerkamer biedt slaapmogelijkheid voor 2 personen en kan tevens als werkkamer gebruikt worden.Het appartement beschikt over een ruime berging en een prive parkeerplaats in de onderbouw.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Belgiëplein e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart