Appartement huren: niet meer beschikbaar Hageland in Amsterdam

  • 77 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met interne bergruimte en optioneel een parkeerplek, op een fraaie locatie in Nieuw Sloten, naast het Belgiëplein. Het betreft hier een driekamerwoning op de vijfde verdieping. De gehele woning is recent hoogwaardig gerenoveerd.

Indeling
De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, een woonkamer met open keuken, badkamer (douche en wastafel) en een separaat toilet. Daarnaast is er een interne bergruimte aanwezig. Dit alles is te bereiken middels een lift. Het gebouw zelf stamt uit 1994.

Het geheel wordt in principe gestoffeerd opgeleverd. De meubels zitten er niet bij, maar worden door huidige verhuurder te koop aangeboden ter overname.

In de directe nabijheid zijn alle winkels aanwezig (Belgiëplein) en voldoende mogelijkheid voor openbaar vervoer. Ontsluiting voor de auto middels de snelweg (A4) op zeer korte afstand, tenslotte een parkeerplaats hoort bij dit appartement.

De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur en de huurovereenkomst komt tot stand na acceptatie door de eigenaar van de voorgedragen huurder. Er zijn geen vast omlijnden inkomenseisen.

Prive parkeer plaats met slagboom tegen meerprijs.

Details:
- 77 m2;
- 2 slaapkamers;
- Gerenoveerd appartement;
- Gemeubileerd;
- Berging in onderbouw: 7 m²;
- Lift;
- Parkeerplaats mogelijk tegen meerprijs;
- Vlakbij gezellig winkelcentrum;

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Belgiëplein e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart