Appartement huren: niet meer beschikbaar Hageland in Amsterdam

  • 38 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur aangeboden woonruimte met mogelijkheid tot eigen parkeerplaats, op een fraaie locatie in Nieuw Sloten, naast het Belgiëplein. Het betreft hier een tweekamerwoning.

De woning beschikt over een slaapkamers, een woonkamer met open keuken, badkamer (douche, toilet en wastafelmeubel). Daarnaast is er een interne bergruimte aanwezig. Het gebouw stamt uit 1994.

Het geheel wordt in principe opgeleverd zoals te zien op de foto's, maar het is aan de huurder om te bepalen of ze het zichtbare meubilair willen houden. Het kan en mag ook zonder.

In de directe nabijheid zijn alle winkels aanwezig (Belgiëplein) en voldoende mogelijkheid voor openbaar vervoer. Ontsluiting voor de auto middels de snelweg (A4) op zeer korte afstand, tenslotte een parkeerplaats hoort bij dit appartement.

De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur en de huurovereenkomst komt tot stand na acceptatie door de eigenaar van de voorgedragen huurder. Er zijn geen vast omlijnden inkomenseisen.

Prive parkeer plaats met slagboom tegen meerprijs.

Let op: er wordt een voorschot van €75,00 per maand voor de stookkosten gerekend.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Belgiëplein e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart