Woonkamer

Appartement huren: niet meer beschikbaar Haarlemmerstraat in Amsterdam

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hi allemaal,
Aan de haarlemmerstraat staat jou toekomstige huisje op jou te wachten! Het appartement is ongeveer 90 m2 groot en je kunt hem huren voor minstens 12 maanden. Het appartement ligt in de grachtengordel dus je zit zo in hartje centrum. Het huis heeft uitzicht op een gezellige straat en ligt tegenover het café stout. Dus als je in de avond (of gewoon overdag) zin hebt in een drankje, hoef je nooit ver te lopen!
Het huis is ongemeubileerd dus je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten. Het huis bestaat uit 1 woonlaag, maar er zitten wel een paar kleine trappetjes in het huis. Er zijn twee slaapkamers, waarvan er eentje wel wat klein is. Je zou het prima kunnen gebruiken als studiekamer/kinderkamer en in de ‘kleine slaapkamer’ zit ook nog een inbouwkast. Je mag het huis ook samen delen, dat is geen enkel probleem. De woonkamer is ruim, heeft grote vensterbanken waar je heerlijk in kan zitten en naar buiten kan kijken en het beschikt zelfs over een open haard! De keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van alle luxe. De verhuurder wil graag nette mensen die niet het hele huis verbouwen en natuurlijk de huur kunnen betalen. Op dit moment staat het huis voor € 1975 incl. per maand te huur, excl. Internet en tv.

Huur: € 1975 incl. per maand excl. Tv en internet
Oppervlakte: 90 m2
Aantal kamers: 3, waaronder 2 slaapkamers
Delen: is toegestaan:
Huisdieren en roken niet

Hi all,
In the Haarlemmerstraat is your future home is waiting for you! The apartment is stationed in the Grachtengordel of Amsterdam, so you will live in the city center. This charming family apartment is approx. 90 m2 and is free for 12 months’ rent and maybe even longer. The apartment is located in a really nice and cozy street and you’ll live right across the cafe stout and is on walking distance of shops, restaurants, public transportation etc.
The apartment is unfurnished, so you can decorate the apartment in any way you like! The apartment has two bedrooms, one of the bedrooms is really small. It’s spacious enough to place a bed in, but still it’s not too big just to let you know

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Grachtengordel-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart