Appartement huren: Lekstraat in Amsterdam

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 08 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime gemeubileerd twee slaapkamer appartement in de Rivierenbuurt met balkon en vrij uitzicht over het Miep Giesplantsoen.

Indeling:
Via de externe trap toegang tot het gemeenschappelijke trappenhuis, middels de trap toegang tot het appartement gelegen op de tweede verdieping.

Ruime entree/hal.
Grote L-vormige woonkamer en suite met hoge plafonds en originele details. De gehele kamer is voorzien van houten vloerdelen. Er zijn openslaande deuren naar het balkon. Het vrije uitzicht biedt veel privacy en daglicht.

De kamer aan de voorzijde is af te sluiten middels twee grote schuifdeuren om zo een extra slaapkamers te maken of deze te gebruiken als kantoor.

In het midden aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, ijskast met vriesvak, oven, vaatwasser en afzuigkap. Er is directe toegang tot het balkon.

Naast de keuken bevindt zich de slaapkamer, deze is gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement.

Middels de hal toegang tot de separate wc en badkamer met douche, wastafel met meubel en wasmachine/droger

Omgeving:
Het appartement is prachtig gelegen, met vrij uitzicht op het Miep Giesplantsoen op een mooie locatie in de Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. De Van Woustraat, Maasstraat, Scheldestraat en de Zuidas liggen direct om de hoek. Ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, medische voorzieningen ed. De Rivierenbuurt is een buurt met een grote diversiteit aan bewoners, jong, oud, gezinnen. Er is dan ook een zeer ruim aanbod aan scholen, sportfaciliteiten, parken ed. te vinden. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand, evenals de binnenstad, het congrescentrum RAI en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (Utrecht (A2) en Den Haag, Rotterdam (A10 – A4).

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Scheldebuurt Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart