Appartement huren: niet meer beschikbaar Frederiksstraat in Amsterdam

  • 40 m2
  • 3 kamers
  • 12 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een fantastische locatie in Oud West naast de ingang naar het Vondelpark bieden we dit appartement aan met twee slaapkamers en een balkon. Het appartement heeft een houten vloer en een moderne keuken en badkamer. De woning is zojuist helemaal geschilderd in mooie kleuren.
Het appartement wordt ongemeubileerd opgeleverd.
In de buurt zijn veel leuke restaurants en winkels te vinden op zowel de Overtoom als de Jan Pieter Heyestraat. De Kinkerstraat is ook op loopafstand te bereiken. Het openbaar vervoer is hier uitstekend en binnen zeer korte tijd sta je in het centrum van Amsterdam.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis is het appartement op de eerste etage te bereiken. Aan de voorzijde de woonkamer met open keuken. Er is een separaat tolet. De badkamer heeft een ligbad , douche en wastafel. Er is een kleine tweede slaapkamer en een grotere slaapkamer.Vanuit hier is het rustige balkon aan de achterzijde te bereiken.

Een heerlijk appartement op een geweldige locatie!

ENGLISH
On a fantastic location in Old West next to the entrance to the Vondelpark we offer this apartment with two bedrooms and a balcony. The apartment has a wooden floor and a modern kitchen and bathroom. The apartment has just been completely painted in warm colours.
The apartment will be delivered unfurnished.
In the neighbourhood there are many nice restaurants and shops on both the Overtoom and the Jan Pieter Heyestraat. The Kinkerstraat is also within walking distance. Public transport is excellent here and within a very short time you are in the center of Amsterdam.

LAYOUT
Through the common staircase you reach the apartment on the first floor. At the front the living room with open kitchen. There is a separate tolet. The bathroom has a bath, shower and sink. There is a small second bedroom and a larger bedroom. From here you can reach the quiet balcony at the rear.

A lovely apartment in a great location!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Vondelparkbuurt West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart